| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
| [eke] Generalleutnant
 | | Liitunud: 5 Mai 2004 | | Postitusi: 1104 | | Asukoht: hamba sees |
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
| ehehhh Leutnant
 | | Liitunud: 4 Dets 2007 | | Postitusi: 307 | |
|
Postitatud: Esm Veeb 01, 2010 1:07 pm Teema: |
|
|
Nonii, lõpuks on ka see kauaoodatud expansion tulnud poelettidele! Ise pre-orderisin muidugi Täna kavatsen pelida seda :):):) _________________ arTer
| HENzi kirjutas: | ja seda ka , et mul poh , kas ma näin siin foorumis dumbona , aga ETs olen hää . ja selle peale ütlen mina :
kui te olete "Hamletit" ja "Don Quiote" lugenud , s iis Hamlet mängis hullu aga Don Quiote oligi hull. Mina olen nende vahepealne  |
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
| p2ts* Oberst
 | | Liitunud: 29 Nov 2005 | | Postitusi: 664 | |
|
Postitatud: Esm Veeb 01, 2010 6:50 pm Teema: |
|
|
| ehehhh kirjutas: | Nonii, lõpuks on ka see kauaoodatud expansion tulnud poelettidele! Ise pre-orderisin muidugi Täna kavatsen pelida seda :):):) |
Misasi see siis oli mis praegu väljas oli juba olnud ? oli ju Tales of Valor..
--Release Date: Q2//2009
või räägid sa Tales Of Valori uuest expansionist ? kui nii siis mis selle nimi or what.. ? _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
| hint Moderaator
| | Liitunud: 3 Mai 2004 | | Postitusi: 2307 | | Asukoht: lõunamaa |
|
Postitatud: Esm Veeb 01, 2010 6:59 pm Teema: |
|
|
| njah TOV on juba pea aasta vana aga kui kedagi huvitab siis on Eastern Front väljas juba paar nädalat. Tegemist on siis tasuta modiga kus venkud olemas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
| p2ts* Oberst
 | | Liitunud: 29 Nov 2005 | | Postitusi: 664 | |
|
Postitatud: Teis Veeb 02, 2010 2:36 pm Teema: |
|
|
opsti.. seda ma tahan proovida küll..
EDIT:// aru ei saa:/ kuidas see Eastern Front töötama peaks ? mul COH installitud.. tõmbasin EF'i ka ära aga kui vajutan peale ja vajutan launch.. siis läheb tavalisse COH'i :/ aidake ? _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|